Spausdinti

Išreikškime padėką žmonėms, pasiryžusiems savo jėgas ir laiką skirti mūsų visų sveikatai bei gerai savijautai – ištarkime „Ačiū medikams“!

Penktadienis, 2024 Kovas 15
Artėjant Lietuvos medicinos darbuotojų dienai Ministerija kartu su lrytas.lt kviečia padėkoti savo gydytojui, slaugytojui ar sveikatos priežiūros specialistui, nusipelniusiam pačių geriausių žodžių už išsaugotą Jūsų ar Jūsų artimojo sveikatą, o gal net ir gyvybę.
„Kasdien gydymo įstaigose įvyksta 70 tūkst. gydytojų ir pacientų susitikimų, 70 tūkst. kontaktų. Tikiu, kad absoliuti dauguma jų yra laimingi, pacientai patenkinti suteiktomis konsultacijomis. Tačiau, deja, mes jų negirdime ir nematome. Šis projektas yra puiki proga paviešinti šias patirtis, pasakyti medikams ačiū, taip stiprinant medikų ir pacientų ryšį“, – sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.
✍️Rašyti padėkas kviečiame iki balandžio 20 dienos specialiame portalo puslapyje: https://projektas.lrytas.lt/aciu-medikams-2024/
🏆💖O daugiausiai padėkų sulaukę medicinos darbuotojai balandžio 30 d. bus pagerbti specialia lrytas.lt įsteigta nominacija ministerijos rengiamuose Nusipelniusių medikų apdovanojimuose.
Daugiau: https://shorturl.at/BGJ79
                                Gali būti 2 žmonės ir tekstas vaizdas
0
0
0
s2smodern
powered by social2s